Blogger tarafından desteklenmektedir.

Hoşgeldiniz :)

Sitemizde çeşitli oyunları özgün yorumlarla yorumlamak ve size daha keyifli bir oyun sunmak için açılan tüyolar verme diyarına hoşgeldiniz :)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

LÜTFEN YAZIYI SONUNA KADAR OKUYUN… 
''Selamun aleyküm arkadaşlar, Clash of clans hilesi olarak paylaşılan bir sitenin sahtekarlığını ortaya çıkartacağız. Googleden Clash of clans hilesi olarak aratılınca bir çok site çıkacaktır bildiğiniz üzre. Fakat bu siteler arasında blogspot siteleride çıkacaktır. blogspot sitelerine kesinlikle ve kesnlikle itimat etmeyiniz. Bu aralar tüm webmasterlar 10MB lik dosyaları dahi turbobit, letitbit gibi filehosting hizmeti veren sitelere yüklemekteler. Webde güvenli gezinmeden anlamayan bilgisi olmayan kullanıcılar premium kodu alarak indirme yapıyorlar. Bu oyun için indirilen hilenin exesi başınca Turbobit premium pin kodunuzu giriniz diye bir kısım geliyor. Arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle indirdiğiniz programlar Turbobit, letitbit benzeri gibi sitelerden aldığınız premium pin kodunu istiyorsa hemen o indirdiğiniz dosyaları silin. Sizin kodunuzu ele geçirip sizi safdışı bırakarak kodunuzu kendi üzerlerine geçireceklerdir. Bu yüzden kodunuzu hiç bir program veya kişilerle paylaşmayınız. Bu şekilde hile adı altında link paylaşan sitelerden birisi : http://ehlihile.blogspot.com/2013/12/clash-of-clans-hileleri.html Arkadaşlar sözün özü kesinlikle indirdiğiniz programlar eğer sizden premium pin kodunuzu istiyorsa girmeyin ve o indirdiğiniz dosyalarıda hemen silin.''

BU PAYLAŞIM FİKİRLERİM.NET SİTESİNDEN ALINTI YAPILARAK DÜZENLENMİŞTİR. ORJİNALİ İÇİN ;http://www.fikirlerim.net/clash-of-clans-hile#comment-413 .BU SİTE YÖNETİCİSİ KARDEŞİMİZİN YAZISINI YAYINLAMAMIN SEBEBİ SAMİMİYETLE YAZILMIŞ VE SİZ CLASH OF CLANS OYUNCULARINI UYARICI BİR YAZI OLMASINDANDIR.ARKADAŞLAR HER ŞEYDEN ÖNCE ŞUNU BELİRTEYİM BU DOLANDIRICILARA ÇOK FIRSAT VERİLİYOR BUNLARA KANMAK BİR YANA SİTELERİNE BİLE UĞRAMAYINIZ.HADİ DOĞRU SÖYLÜYOR HİLE ÇALIŞIYOR DİYELİM ŞİMDİ BİZ HİLEYİ YAPMAYA BAŞLADIĞIMIZDA OYUNDAN GRAM ZEVK ALABİLCEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ.GERÇEKTEN İLK GİRDİĞİNİZ ANDA OYUN BİTECEK GİBİ BİRŞEY.EMEK VERİLEREK YAPILAN İŞLERİN DAHA GURUR VERİCİ VE ZEVKLİ OLACAĞINI İNANIYORUM.OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAHA EMANETSİNİZ :)))

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için teşekkürler.:)