Blogger tarafından desteklenmektedir.

Hoşgeldiniz :)

Sitemizde çeşitli oyunları özgün yorumlarla yorumlamak ve size daha keyifli bir oyun sunmak için açılan tüyolar verme diyarına hoşgeldiniz :)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Clash of Clans Klan savaşları hakkında

Clash of Clans Klan savaşları hakkında




Selamun Aleykum arkadaşlar bu konumuz kısa olacak ama umarım faydalı bir makale olur.Şimdi klan savaşlarında sistem eşit sayıda vee güçleri hemen hemen aynı klanları eşleştirerek 1.gün hazırlık 2.gün Savaş günü olmak üzere klanınızı 2 gün sürecek bir savaşa sokuyor.Hazırlık gününde yapmanız gerekenler;
Köy düzeninizi savaş düzenine sokun.
1-)Belediye binanızı köy düzeninizin ortasına tam korumalı yerleştirin.
2-)Klan kalesini belediye binasına yakın koyun ki düşmanlar klan kalesindeki askerleri hemen çekip etrafını okçuyla sarıp o savunmayı eritmesin.
3-)Havanları da hemen merkezi bir  yere koyalım ki kara birimlerini uzun süre eritebilsin.
4-)Hava savunmalarını,okçu kulelerini,büyücü kulelerini,topçuları bu merkezin etrafında şekillendirelim aralara depo vs. koyarak.
5-)Bide işçileri köy haritanızın 4 bir köşesine yerleştirin ki sizi yencek olsa bile %100 e ulaşamadan dakikanın yetmemesi ihtimali olsun ki en azından 2 yıldız verin rakibe.
6-)Yine kışla vs gibi savaşta önemi olmayan binaları duvarların önüne koyarak rakibin savunma kulelerinize direk temasını geciktirebilirsiniz.
7-)Duvarlar çok önemli bir an önce levelini yükseltin kardeşlerim.:)

Şimdi gelelim saldırı gününe;
1-)Saldırı gününde sistem size tavsiye ettiği düşman kalesini gösterecektir.
2-)İlk önce seçtiğimiz hedefe gözcülük yap diyerek düşmanın savunma birimlerinin menzillerine,klan kalesinin nerde olduğuna ve nerden başlayacığınıza dair planınızı yapın.
3-)Planınızı yaptıktan sonra saldırı yapa basalım
4-)İlk önce klan kalesinin menziline bir okçu atın klan kalesindeki savunmalar çıkınca etrafını okçularla çevirip o savunmaları eritin yoksa başınıza büyük sorunlar açar.
5-)Sonrada aklınızdaki o anlık planınızı uyglumaya başlayabilirsiniz.
6-)Tavsiye olarak ordunuzu geniş bir yayılım alanı oluşturarak vurabilsin havan topunun etkisini azaltmak için gereklidir.
7-)Eğer ejderhanız varsa düşmanın hava savunmasına 2 defa şimşek büyüsü atarak onu imha etmeye çalışabilirsiniz kolay gelsin..

Allaha emanetsiniz arkadaşlar :)

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için teşekkürler.:)